24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Detacheren

Altijd een match

Is er tijdelijk iemand (ziek) uitgevallen? Kun je extra ondersteuning gebruiken tijdens drukte? Gaat iemand uit het team met zwangerschapsverlof? Wij helpen, wij detacheren.

Wanneer je geen werkgeversrisico kunt of wilt dragen, is het werken met detacheerders een perfecte oplossing. Zij lossen je capaciteitsprobleem op door in een aaneengesloten periode binnen jouw organisatie werkzaam te zijn.

Wij verzorgen, detacheren en ondersteunen in betrouwbare en eerlijke zorg. Met ons netwerk van de juiste zorgprofessionals die vakbekwaam en competent zijn zorgen wij voor een perfecte match die 100% goed voelt. Laat het ons weten wanneer je een beroep wil doen op één van onze zorgprofessionals.

Wil jij als detacheerder in ons netwerk opereren? Bekijk dan ons vacature aanbod.

Over Zorgtreffers

Zorgtreffers is een servicegerichte en toonaangevende organisatie die ondersteunt en bemiddelt binnen de capaciteitsvragen in de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en ondersteunen zorginstellingen door heel Nederland. Ons doel is een duurzame werkrelatie op te bouwen tussen werkgever en werknemer. Het laten groeien van zorg individuen en -organisaties staan hierbij centraal.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

stel je vraag