24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Ambulante begeleiding

Jouw cliënt woont thuis en heeft ondersteuning nodig om daar te kunnen blijven wonen. Hierbij hebben we het over mensen met een verstandelijke beperking of probleemgezinnen. Jouw hulp is hard nodig om jouw cliënt in zijn of haar veilig omgeving te laten wonen. Je stelt samen met andere hulpverleners een op maat gemaakt behandelplan op waarin concrete doelen worden vastgelegd en hierin houd je altijd oog voor de behoeftes van de cliënt. Vervolgens coördineer je dit behandelplan en zorg je dat deze goed wordt uitgevoerd. Kernwaarden die bij jouw zorghart horen zijn: flexibel, inlevend, stressbestendig en pragmatisch.

Zorgtreffers verbindt

Op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als Ambulante Begeleider? Ben jij geboren voor de 1-op-1 begeleiding van cliënten. Wij komen graag met je in contact. Bekijk de beschikbare vacatures.

Zorgtreffers Academy

Wij vinden het belangrijk dat we samen met onze zorgprofessionals continue meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Wil jij je (verder) ontwikkelen als Ambulante Begeleider? Bekijk de mogelijkheden binnen onze Academy. Hier werken wij zorgvuldig samen met diverse organisaties gespecialiseerd in zorgopleidingen en leiden wij zorgprofessionals op. Informeer ​hier​ of de Zorgtreffers Academy iets voor jou is.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.