24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Over Zorgtreffers

Zorgtreffers is een servicegerichte en toonaangevende organisatie die ondersteunt en bemiddelt binnen de capaciteitsvragen in de zorg. Wij verzorgen advies en zorgen voor de juiste detachering en uitzendkrachten.  Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en ondersteunen zorginstellingen door heel Nederland. Ons doel is een duurzame werkrelatie op te bouwen tussen werkgever en werknemer. Het laten groeien van zorg individuen en -organisaties staan hierbij centraal.

Betrouwbare, transparante en eerlijke zorg

Wij zetten gekwalificeerde zorgprofessionals in op specifieke zorg aanvragen. Al jaren werken we nauw samen met zorginstellingen door heel Nederland. Wij zijn actief op de volgende gebieden: ​Groepsbegeleiding​, ​Ambulante begeleiding​, ​Verzorgende IG​, ​Helpende en ​Speciaal onderwijs​. Door onze ervaring kun je er vanuit gaan dat wij weten hoe we een goede match moeten maken tussen opdrachtgever en werkzoekende. Wij ontzorgen, bemiddelen en ondersteunen. We zijn betrouwbaar en gaan alleen voor een perfecte match. Door samen een stapje extra te zetten, maken wij de zorg van Nederland nóg beter.

Alleen een 100% match!

Jij staat hoog bij ons in het vaandel. Waarom? Omdat jij passie hebt voor de zorg en dat is precies iets waar ons zorghart óók sneller van gaat kloppen. Wij doen er alles aan om jou als werkzoekende centraal te zetten, samen met onze opdrachtgever. Onze zoektocht naar de perfecte match verloopt zorgvuldig. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om met een goed gevoel naar je werk te gaan en hierin plezier te hebben.

We streven naar betrouwbare, transparante en eerlijke zorg. Kun jij je hier in vinden? Bekijk dan onze beschikbare vacatures.

Onderscheidend van de rest, jij bent uniek

Wil jij erkent worden voor wat je doet? Wij beseffen ons dat jij met je eigen kwaliteiten een goede toevoeging bent in de zorg in Nederland. Daarom komen we graag
m​et je in contact om te horen wat jou onderscheidend maakt en wat je ambities zijn.

Wat ons uniek maakt is dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn, wij oplossingsgericht handelen en meebewegen met de ontwikkelingen in de zorg. Wij hebben altijd een op maat gemaakte oplossing voor zowel grote als kleine organisaties.

Groeien en ontwikkelen door onze Academy

De zorg ontwikkelt zich in een snel tempo. Er worden constant nieuwe onderzoeken gedaan, methodieken gewijzigd en kwaliteitsverbeteringen toegepast. Kortom: de zorg staat nooit stil. Het is belangrijk dat wij als organisatie daarin meebewegen en daarmee ook onze zorgprofessionals. In onze ​Academy​ leiden we zorgprofessionals op tot een volgend niveau.

We kijken hierbij naar een persoonlijk ontwikkelplan, maar ook naar naar het professionele ontwikkelplan en ambities. De Academy is beschikbaar voor zowel zij-instromers als omscholers, voor zowel nieuw als huidig personeel. Lees meer over onze Academy, waar wij zorgvuldig samenwerken met diverse organisaties gespecialiseerd in zorgopleidingen.

Voor opdrachtgevers

Op zoek naar een bemiddelaar die met een ‘zorghart’ op zoek gaat naar het beste zorgpersoneel? Laat het ons weten, wij schieten graag in de actie voor je en zoeken naar de juiste match.

Neem contact op
Op zoek naar jouw droombaan?

Wil jij graag flexibel of vast werken in de zorg? Uren maken wanneer het jou uitkomt? Vind vandaag nog de perfecte baan waar jouw zorghart sneller van gaat kloppen.

Bekijk vacatures
stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.