24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Helpende

Jij assisteert bij dagelijkse taken van ouderen, zieken of gehandicapten die hulp nodig hebben. De nadruk van jouw taken ligt op de meer algemene welzijnstaken zoals het helpen met het avondeten, het begeleiden van recreatieve bezigheden en het verzorgende vlak. Jouw taken zijn onmisbaar in het dagelijkse leven van een cliënt. Je bent sociaal, stelt mensen snel op hun gemak en weet van aanpakken. De zorg mag in de handjes knijpen met jou.

Zorgtreffers verbindt

Op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als Helpende? Wij brengen je in contact met jouw nieuwe werkgever. Bekijk de beschikbare vacatures.

Zorgtreffers Academy

Wij vinden het belangrijk dat we samen met onze zorgprofessionals continue meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Wil jij je (verder) ontwikkelen als Helpende, Groepsbegeleider of Verzorgende IG? Bekijk de mogelijkheden binnen onze Academy. Hier werken wij zorgvuldig samen met diverse organisaties gespecialiseerd in zorgopleidingen en leiden wij zorgprofessionals op. Informeer ​hier​ of de Zorgtreffers Academy iets voor jou is.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.