24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG heb je jouw zorghart op de goede plek zitten. Je ondersteunt jouw cliënt bij de persoonlijke verzorging (zoals wassen, douchen en tanden poetsen), het verrichten van dagelijkse bezigheden (zoals eten en in en uit bed komen) en verpleegkundige taken zoals het verzorgen van wonden, het toedienen van de juiste medicatie en het geven van injecties. Het zorggebied bestaat uit eenlopende gebieden, zoals ouderen, revaliderende mensen of kraamvrouwen.

Met name de verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken bij cliënten zijn belangrijk, met name in een thuissituatie of instelling. Je houdt ervan om mensen te helpen en met mensen samen te werken. Je hebt een specifiek aandachtsveld, zoals fysieke belasting, incontinentie, ADL en uitvoerende taken die behoren bij een eerste verantwoordelijke.

Zorgtreffers verbindt

Op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als Verzorgende IG? Wij brengen je in contact met jouw nieuwe werkgever. Bekijk de beschikbare vacatures.

Zorgtreffers Academy

Wij vinden het belangrijk dat we samen met onze zorgprofessionals continue meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Wil jij je (verder) ontwikkelen als Verzorgende IG, helpende of groepsbegeleider? Bekijk de mogelijkheden binnen onze Academy. Hier werken wij zorgvuldig samen met diverse organisaties gespecialiseerd in zorgopleidingen en leiden wij zorgprofessionals op. Informeer ​hier​ of de Zorgtreffers Academy iets voor jou is.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.