24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Groepsbegeleiding

Als groepsbegeleider heb je een belangrijke, verantwoordelijke taak. Jij verstaat je vak en weet als geen ander kwaliteit te leveren om jouw groep te laten ontwikkelen. Je weet als geen ander hoe je moet analyseren, samenwerken, luisteren, communiceren en motiveren. Je zorgt als groepsbegeleider voor de juiste dynamiek binnen een groep en zorgt je dat er een fijne situatie voor de cliënten ontstaat waar ze zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je observeert, verzorgt, begeleidt en stimuleert de cliënten die in ‘jouw’ instelling wonen.

Zorgtreffers verbindt

Wil je door het hele land werken in de zorg als Groepsbegeleider? Wij helpen je. Wij brengen je in contact met jouw nieuwe werkgever, maar helpen ook uitzendkrachten en ZZP-ers. Door onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen we snel goed en gekwalificeerd personeel leveren. Bekijk de beschikbare vacatures.

Zorgtreffers Academy

Wij vinden het belangrijk dat we samen met onze zorgprofessionals continue meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Wil jij je (verder) ontwikkelen als Groepsbegeleider, helpende of verzorgende? Bekijk de mogelijkheden binnen onze Academy. Hier werken wij zorgvuldig samen met diverse organisaties gespecialiseerd in zorgopleidingen en leiden wij zorgprofessionals op. Informeer ​hier​ of de Zorgtreffers Academy iets voor jou is.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.