24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Speciaal onderwijs

Het onderwijs is één van de belangrijkste factoren die wij in Nederland een kind kunnen bieden. Een goede basis neerleggen voor het kind, waar het zijn of haar hele leven op kan bouwen. Het mooie aan het onderwijs is een kind zien opfleuren, ontwikkelen en steeds nieuwe vaardigheden leren. Kinderen in het speciaal onderwijs hebben een extra duwtje in hun rug nodig op het gebied van ontwikkeling en daar ligt jouw kracht. Je bent goed in 1-op-1 begeleiding en weet precies waar en hoe je een kind het beste kunt ondersteunen. Daarnaast weet je kinderen in hun kracht te brengen en te laten stralen.

Zorgtreffers verbindt

Op zoek naar een nieuwe uitdagende baan in het speciaal onderwijs? Wij brengen je in contact met jouw nieuwe werkgever. Bekijk de beschikbare vacatures.

Zorgtreffers Academy

Wij vinden het belangrijk dat we samen met onze zorgprofessionals continue meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Wil jij je (verder) ontwikkelen in het Speciaal Onderwijs? Bekijk de mogelijkheden binnen onze Academy. Hier werken wij zorgvuldig samen met diverse organisaties gespecialiseerd in zorgopleidingen en leiden wij zorgprofessionals op. Informeer ​hier​ of de Zorgtreffers Academy iets voor jou is.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.