24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Uitzenden

Personeel voor grote en kleine organisaties

Ons netwerk is door de jaren heen gevuld met kwalitatieve, betrouwbare en sterke zorgprofessionals. Zorgtreffers is meer dan een werkgever en daardoor hebben wij de afgelopen jaren goede krachten aan ons weten te binden. Wij zenden dan ook al jaren personeel uit aan grote en kleine organisaties. Alles om de capaciteitsvragen in de zorg te behandelen.

Daarnaast durven wij te investeren in zorgprofessionals, middels onze Zorgtreffers Academy. Hierdoor kunnen wij garantie geven op de kwaliteit van onze uitzendkrachten. Laat het ons weten wanneer je een beroep wilt doen op één van onze zorgprofessionals.

Wil jij als uitzendkracht in ons netwerk opereren? Bekijk dan ons vacature aanbod.

Over Zorgtreffers

Zorgtreffers is een servicegerichte en toonaangevende organisatie die ondersteunt en bemiddelt binnen de capaciteitsvragen in de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en ondersteunen zorginstellingen door heel Nederland. Ons doel is een duurzame werkrelatie op te bouwen tussen werkgever en werknemer. Het laten groeien van zorg individuen en -organisaties staan hierbij centraal.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.