24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Over Zorgtreffers Academy

Bij Zorgtreffers geloven wij in het maximale uit een zorgtalent halen. Vanuit onze Academy bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden aan voor onze professionals. Samen met jouw coach bepaal jij welke persoonlijke en zakelijke doelen jij wil bereiken en houden we constant jouw ambities in het vizier. Want alleen samen kunnen wij de zorg in Nederland nóg beter maken.

Leren, groeien en ontwikkelen

De zorg ontwikkelt continue. Het is belangrijk dat wij samen met onze zorgprofessionals hierin mee bewegen. Ook bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden voor zij-instromers en omscholers. Wij moedigen iedereen aan die de zorg een warm hart toedraagt om zich te ontwikkelen. Met onze zorgvuldig samengestelde Academy dragen wij ons steentje bij. Wij investeren graag in de juiste mensen.

Zowel persoonlijk als professioneel

De Zorgtreffers Academy geeft jou de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijke gebied, door het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkel Plan, maar ook om samen je coach jouw opleidingsdoelen te bepalen en deze uiteraard te behalen.

Voor omscholers

Heb je altijd al in de zorg willen werken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je. Schrijf je in voor de Zorgtreffers Academy en zet je eerste stap binnen de zorg. Het is niet erg dat je geen ervaring in de zorg hebt. Wij begeleiden jou, samen met een gerenommeerde opleider naar een echte zorgprofessional.

Voor zij-stromers

Werk je al in de zorg maar wil jij je liever richten op een ander gebied? Geen probleem. Wij bieden je een eerste stap. In onze Academy leiden we huidige zorgprofessionals op naar behoefte.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.