24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Adviseren

Aansluitend advies door onze jarenlange zorgervaring

De zorgmarkt is dynamisch en ontwikkelt zich in een hoog tempo. Er worden constant kwaliteitsverbeteringen toegepast, nieuwe onderzoeken gedaan en methodieken gewijzigd. Zorgtreffers gaat mee met de ontwikkelingen en snapt de essentie van het inspelen op deze ontwikkelingen.

Naast de samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij ook samenwerkingsverbanden met (vak)scholen en instanties om de verbinding met de arbeidsmarkt te houden. Onze kennis van de arbeidsmarkt, recruiting en het vinden van de juiste mensen met een zorghart maakt dat wij dé partner zijn voor alle capaciteitsvraagstukken in de zorg, welzijn en het speciaal onderwijs.

Hierdoor zijn wij in staat om naast de vragen om kwalitatieve zorgprofessionals ook het complete capaciteitsvraagstuk op te pakken met behulp van onze eigen recruiters, planners en beleidsmedewerkers. Heb je advies nodig rondom jouw capaciteitsvraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Zorgtreffers

Zorgtreffers is een servicegerichte en toonaangevende organisatie die ondersteunt en bemiddelt binnen de capaciteitsvragen in de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en ondersteunen zorginstellingen door heel Nederland. Ons doel is een duurzame werkrelatie op te bouwen tussen werkgever en werknemer. Het laten groeien van zorg individuen en -organisaties staan hierbij centraal.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.