24/7 bereikbaar Personeel voor grote en kleine organisaties Wij laten zorgprofessionals groeien Altijd een match
SPOEDAANVRAAG

Opleiden

Leren, groeien en ontwikkelen

De zorg staat nooit stil. Zorgtreffers erkent de waarde van het meebewegen van de ontwikkelingen in de zorg. In de Zorgtreffers Academy bieden wij ruimte voor zij-instromers en omscholers om zich verder te specialiseren en te ontwikkelen in de zorg. Wij investeren in de juiste zorgprofessionals. Samen met een gerenommeerde opleider geven we lessen die aansluiten op de praktijk.

Wil jij opgeleid worden tot een volgend niveau als zorgprofessionals? Lees meer over de Zorgtreffers Academy.

Over Zorgtreffers

Zorgtreffers is een servicegerichte en toonaangevende organisatie die ondersteunt en bemiddelt binnen de capaciteitsvragen in de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en ondersteunen zorginstellingen door heel Nederland. Ons doel is een duurzame werkrelatie op te bouwen tussen werkgever en werknemer. Het laten groeien van zorg individuen en -organisaties staan hierbij centraal.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

stel je vraag
Let op!
Momenteel gaan er vacatures rond via Indeed die namens “Zorgtreffers” daar staan. Wanneer je hierop solliciteert krijg je reactie via Whatsapp. Hier vragen zij dan om je documenten te sturen en uiteindelijk €0,01 te pinnen ter verificatie van je identiteit. Wij vragen nooit via Whatsapp om je documenten. Bij twijfel neem contact op via contact formulier of 085-130 84 51.